6 år av hårt arbete och en jäkla massa glädje…

Idag är det tyvärr vår sista dag på Café Kristallen och det är inte utan att det svider i hjärtat. Det känns som om det var igår vi fnissande satt på en låda inne på kontoret och provåt olika bakverk inför uppstarten och längtade till öppningsdagen…

På öppningsdagen hade vi en ventilationstekniker sittande på ugnen under ventilationskåpan under hela serveringen; han stack bara ut ett knallrött huvud då och då och bad om lite vatten.

Sedan dess har tiden gått fort och ett oändligt antal kunder och personal har passerat
under våra vingar och vi kommer att sakna er alla! Många kunder finns inte hos oss
längre och har lämnat oss i stor sorg för på Kristallen har vi lärt känna många kunder på ett lite annorlunda sätt än på andra arbetsplatser. Vi har lärt känna hela familjer och många gånger har vi fått besök av anhöriga till våra gäster när de gått bort bara för att dom ville prata lite om sina näras sista tid där vi varit en del av livet…

Mången personal har gått vidare i livet och många av våra unga anställda som började sitt arbetsliv hos oss i 15- 61-årsåldern har i dag ansvarsfulla och viktiga arbeten ute i hela världen. Och vi är så stolta över varenda en av er!

Vi vill också önska den nya entreprenören Sodexo lycka till! Och ta lika väl hand om vår familj, dvs delar av vår personal, som våra gäster.

Idag när vi stänger dörren för sista gången så känns det rätt vemodigt men samtidigt ser vi med glädje fram emot de nya utmaningar som vi har framför oss.

Den 15 juni öppnar vi för första gången i vår regi caféet ute i Klabböle på Umeå
Energicentrum och det ska bli så trevligt att få träffa er alla där ute! Vi ser fram emot
varma sommardagar med massor av barn, lek, stoj, skratt, glass och gott fika!

Ni är så välkomna!

Hälsningar Anna & Elin

Annas Fest & Mat

Systrarna Decibel AB

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-