Förrätt

Alla priser inkl. moms

Toast Skagen 129:-

Tore Wretmans klassiker, här i egen tappning. Runda smörstekta bröd och en härlig räkröra med majonnäs, crème fraiche, röd lök och dill, toppad med Kalix löjrom citron och dill.
En klassiker som stått sig.


 
Rökta Renstrutar 89:-
Rökta rensteksstrutar fyllda med färskost med pepparrot på en bädd av smörfrästa kantareller, kavring, toppade med hyvlad Västerbottensost och rostade rotstrimlor.
Västerbotten så det bara stänker.

 
Smördegshjärta med sikröra 89:-
Siken kommer från Norum. Smördegshjärtat bakar vi själva. Krispig sallad med en klick krämig rökt sikröra och sikrom, garnerad med citron och gräslök. Helt enkelt fantastiskt gott.

 
Hummersoppa 125:-
Serveras med hummerkött, ärtskott, bröd och hummeraioli. Kungen bland soppor.

 
Västerbottenspaj med romröra 85:-
En ljummen bit västerbottenspaj som tillsammans med en klick fräsch romröra ger dig en smak av Västerbotten på din tallrik.

 
Rödingsoppa 85:-
Krämig fisksoppa med ugnsbakad rödingfilé och smak av saffran och vitt vin. Serveras i vackert vinglas med smördegspinne med Västerbottensost. Den lenast soppan i värden.

 
Marinerad Bresaola 99:-
Lufttorkad oxfilé som marinerats i olivolja och vitlök. Serveras på en bädd av rucola, cocktailtomater, kvistkapris och hyvlad parmesan. Viva Italia.

 
89:-
Annas Gravlaxtoast
Toastbröd med crispsallad, och en läcker röra av gravad lax, purjolök, kokta ägg, grädde, majonnäs, cremé fraishe, senap, honung, dill, salt och peppar