Bröllop - vår specialitet!

Ett bröllop är så mycket mer än ett brudpar som ska säga ja
till varandra i en kyrka. Det finns inga givna svar eller någon bok om hur man garanterat får ett lyckat bröllop. Men av erfarenhet når man sitt drömbröllop genom att noga planera, och diskutera olika lösningar för att skapa de förutsättningar som behövs för just ert bröllop.


Att med omsorg välja såväl kyrka som festlokal är viktigt, men kanske ännu viktigare är de personer som kan påverka hela bröllopet från början till slut. Vi tänker då i första hand på präst, toastmaster, värdpar, musiker, chaufförer, serveringspersonal och kockar, som alla har en stor inverkan på hur allt kommer att flyta under dagen. Det är väl värt att fundera över vilka personer som ska få vara med att påverka just ert bröllop.


Vi hjälper gärna till och gör ert bröllop till en dag ni aldrig glömmer!

Allt från planering av lokal, utsmyckning, möblering, dukning till tips på kläduthyrning, frisör och sminkning. Och maten ska vi inte glömma.
Vi skräddarsyr givetvis mat och dryck efter era individuella behov och önskemål!

Kontakta oss för ett personligt anpassat förslag.

BRÖLLOPSTIPS FRÅN ANNA

Det personliga bröllopet - bröllopet man minns!
Några exempel på olika bröllop som vi varit med och arrangerat och bröllop man garanterat minns.

Bröllop med 6 personer

Ett av våra minsta arrangemang var ett bröllop där bara brudparet och deras föräldrar var med. Det var ett brudpar där bara tanken på att stå i centrum en hel dag fick brudparet att rysa av obehag. Och det är definitivt inte något man ska utsätta sig för... De viktigaste personerna på ett bröllop är ju faktiskt brudparet, även om vissa föräldrar kan få för sig annat ;)

Det här brudparet valde en liten, kort och intim borgerlig vigsel där bara föräldrarna var närvarande förutom vigselförrättaren. Direkt efter vigseln åkte alla hem till ett av föräldraparen där vi hade invaderat köket, efter ett glas exklusiv champagne, serverade vi en läcker tre-rättersmiddag och de hade en riktigt mysig middag.
När middagen var över och vi dukat av allting och packat ner det smutsiga porslinet, packade vi in allt i bilen, brudparet hoppade in i baksätet och vi körde dem direkt till flyget. Där dom reste vidare mot en månad i Goa, Indien. För det brudparet var bröllopsresan det stora målet och de följde verkligen sina hjärtan och valde sitt livs resa framför sitt livs fest...

Afrikanskt bröllop

Med ett brudpar med familjer från Kongo Kinshasa, 350 gäster som "kanske" kommer, en utomhus fest i mitten på september i södra norrland, kan allting hända!

En riktigt stor fest full med tjoande människor, massor med spännande afrikanska rätter, och ett helt underbart soulband från Stockholm med sju sångare.


Mat och dans natten lång och festen avslutades med att vi bjöd brudparet på ett riktigt fyrverkeri. Ambassadören log och verkade nöjd.

Temabröllop

Bröllop med hawaiitema? Kan det vara något? Jo, faktiskt kan det vara alldeles fantastiskt.  Ett av alla våra minnesvärda bröllop gick i hawaiistil och det första brudparet möttes av i festlokalen var en tjej i kokosnötsbehå och bastkjol som hängde en blomsterkrans runt halsen på gästerna. Gästerna å sin sida var klädda i sina mest avslappnade semesterkläder. Kakishorts, strandklänningar, badkläder, bara fötter och sandaler så långt ögat nådde...

Solstolar, parasoller, waikikibar, sand och snäckor på borden och givetvis en pina colada i handen på varje gäst.

Efter tårtan inleddes Limbotävlingen och sen fortsatte festen långt ut efter natten på samma avslappnade och uppsluppna sätt. Aloha!

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.